torstai 7. tammikuuta 2016

Tarina nimen takaa...

LaBetiteMy, niin mikä ihmeen LaBetiteMy? No tietenkin PIKKU MYY! Olen ehkä hieman Pikku Myy fani... Löytyy rannekelloo, paitaa, pari käsveskaa, meikkipussukkaa, reseptivihkonen jne! Nyt kun on siunaantunut kaksi tyttö lasta niin heilläkin asusteissa, vaatteissa ja tavaroissa koreilee usein, no kukas muukaan kuin Myy!

No miksi LaBetiteMy eikä vaan noin niiku ihan suomeksi PikkuMyy? Selitys löytyy sillekki! Armas avokkini, lasteni isä, elämäni rakkaus joka ei ole mikään yltiöpäinen romantikko, ei edes oikeasti vähääkään! Pakolliset synttär ja joululahjat kyllä saan mutta siihen se sitten jääkin. Kukkia saa vain jos itse ne kauppareissulla ottaa kärriin, ei sillä ihana mies se on silti! No niin asiaan... Eli joskus suhteimme alkuaikoina kun vielä tietty piti yrittää ees vähän tehä vaikutusta, oli Jussi ostanut mule korun! Se haki mua töistä ja mentiin suoraan paikalliseen kultasepänliikkeeseen, olin ihmeissäni mitä me sinne? Sisälle mentyämme ojensi tuttu myyjätär pienen sinisen pahvisen rasia. Avasin kannen ja siellä se lepäsi, ihana pieni hopeinen PikkuMyy! Se oli oikeasti kännykkäkoruksi tarkoitettu mutta Jussi oli myyjältä varmistanut sitä tilatessaan että siitä saa kaulakorun. Sitten sovitettiin sopiva hopiavitja ja myyjätär rakensi mulle Myy-kaulakorun! IHANA, se on ihana!

Kotimatkalla tutkailin Myyn makana tullutta rasiaa, siellä oli pieni vihkonen jossa kerrottiin jotakin muumeista, etenkin Myystä ja PikkuMyy oli kirjoitettu usealla erimaan kielellä
Pikku Myy
Lilla My
La Betite My...
Ja tuo LaBetiteMy jäi niin mieleen! Nyt mulla on instagram tili nimim: @la_betite_my
tää blogi on La Betite My ja kun kavereiden kesken jutellaan jostakin ruoka/leivontaohjeesta huikkaan "-Ootas ku katon Kas LaBetiteMy-reseptuur kirjasta..." :D Eli aijemmin mainitsemani PikkuMyy resepti vihkonen!

Siinäpä se, avaus miksi kyseinen nimi. Kovasti mietiskeli jotakin arkeen liittyvää joka kuvaisi kotiäidin elämää kuten, Päivästä Toiseen, tai, Yötä Päivää... sitten olisin halunnut rakkaaseen lintuharrastukseeni liittyen nimen Cock a doodle doo, mutta sitä ei saanut, joten päädyin tähän!

2 kommenttia:

  1. Kiva tarina nimen takana :) Luulin että se on jotenkin "minun pieni/pienet" ja viittaus lapsiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kivahan se olisi kyllä noinkin! Eipä tullut mieleenkää että sen voisi noin ajatella! :)

      Poista