Tarkastelin kaappeja ja niiden sisältöä, todeten ettei niillä kyllä ihmeisiin pysty mutta ajattelin yrittää! Tuloksena PINAATTINENTONNIKALAPASTAVUOKA! Toimiva oli luomus, sillä jokainen äidin pieni rakkautenhetelmä veti 2kierrosta sapuskaa!
Tarvitset:
- 2prk vaaleaa tonnikalaa öljyssä
- Rasia kirsikkatomaatteja
- 6kpl pakastepinaatti palleroja
- 4dl ruokakermaa
- 1dl vettä
- 2 kalaliemikuutiota
- 400g tummaa makaronia
- Juustoraastetta
- Sitruunamehua, suolaa, tilliä, kalamaustetta
Laita uuni kuumenemaan 200°C. Valuta toisen tonnikalan öljyä hieman jemmaan. Laita pannuun tonnikalat, toinen öljyineen, kirsikkatomaatit sekä jäiset pinaattipallerot. Paista kunnes tomaatit pehmenneet ja pinaatti sulanut. Lisää joukkoon kerma, vesi, 1 kalaliemikuutio, loraus sitruunamehua ja mausteita makusi mukaan. Laita makaronit kiehumaan. Lisää keitinveteen jemmaamasi tonnikalan öljy sekä toinen kalaliemikuutio. Keitä makaronit puolivalmiiksi ja anna kastikkeen myös kiehua liedellä miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Kaada makaroneista ylimääräinen vesi, kumoa makaronit vuokaan ja kastike päälle, sekoita. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla noin 30min! NAUTI!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti